joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Guvernanții anunță: pensiile vor ajunge la destinatari până în 12 decembrie

  de Special Arad | 9 decembrie 2023, 7:18 PM | Naţional

  0

  Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a declarat, sâmbătă, în emisiunea Insider Politic de la Prima Tv, că pensionarii îşi vor primi pensiile prin Poşta Română până în 12 decembrie, iar cei care le încasează pe card vor primi banii după 12 decembrie.

  „Din 4 decembrie suntem cu pensiile în plată. Factorii poştali, în perioada 4-12 decembrie, trebuie să le ducă pensionarilor pensiile care se plătesc prin Poşta Română.

  Aproape jumătate dintre pensionarii României îşi primesc pensiile prin Poşta Română, iar pensionarii să ştie că undeva din 20-20 şi ceva noiembrie colegii noştri au făcut viramentul către Poşta Română în aşa fel încât la începutul lunii decembrie deja factorii poştali să înceapă să le ducă pensiile românilor.

  Cei care îşi primesc pensiile pe card trebuie să ştie că după 12 decembrie, ca de obicei, îşi vor primi pensiile pe card”, a declarat Simona Bucura Oprescu, potrivit Agerpres.

  Cei care beneficiază de beneficii şi prestaţii sociale îşi primesc banii din 8 decembrie.

  „Românii care beneficiază prin colegii noştri de la AJPIS de beneficii şi prestaţii sociale, alocaţii pentru copii, indemnizaţii şi aşa mai departe, toate drepturile pe care românii le au ca măsuri de la statul român de natura beneficiilor şi prestaţiilor sociale, acestea vor fi plătite ca şi până acum, începând cu data de 8 decembrie şi nu au niciun motiv de îngrijorare. Banii vor veni la timp”, a transmis Simona Bucura Oprescu.

  Citește și: Ce noutăți aduce legea pensiilor aprobată în Guvern

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.