duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Penny, un lanț de magazine și, în final, Lidl se vor deschide în Vladimirescu. S-a emis autorizația pentru extinderea rețelei electrice

  de Alin Olteanu | 9 martie 2023, 1:26 PM | Știri Arad | Vladimirescu

  1

  A fost semnat, de către Consiliul Județean Arad, certificatul de urbanism pentru extinderea și creșterea capacității rețelei de energie electrică, necesare pentru o lucrare care va deservi două noi investiții în comună: un magazin Lidl și un lanț de alte magazine.

  Mihai Mag, primarul comunei Vladimirescu, a subliniat că dezvoltarea unei comunități are ca bază investițiile publice, care aduc cu sine și aportul capitalului privat. „Comuna noastră are parte de o dezvoltare accentuată, o urbanizare firească. Această investiție, un supermarket și o galerie comercială, ne aduce un plus de confort. Prin investiții creăm oportunități pentru mediul privat, care să vină, de asemenea, cu alte investiții”, a afirmat Mihai Mag, primarul comunei Vladimirescu.

  Prin această investiție în domeniul energiei electrice, se vor realiza două noi puncte de alimentare, cât și rețeaua de alimentare aferentă, care va face legătura cu postul de transformare. Lucrarea efectuată de  Enel va deservi cele două noi investiții din Vladimirescu: un supermarket și o galerie comercială.

  În același timp, în Vladimirescu, la această oră se construiește un magazin Penny (acesta va fi finalizat în patru luni), situat în apropierea filialei Poștei din comună.

  Din informațiile noastre, investiția Lidl urmează să fie finalizată abia în 2024, nu în acest an.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.