sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pelerina lui Zorro, sursă de inspirație pentru o nouă linie vestimentară creată de Antonio Banderas

  de - | 12 septembrie 2015, 12:26 PM | Monden

  0

  Pelerina lui Zorro, inspirație pentru o nouă linie vestimentară a celui care a interpretat personajul, actorul spaniol Antonio Banderas.

  Starul de la Hollywood vrea să pună în practică cunoștințele proaspăt dobândite în cadrul unui prestigios institut de modă din Londra și dorește să se extindă prin crearea unei linii vestimentare masculine, în care pelerina pare să fie vedeta principală.

  „Există un articol vestimentar care îmi place, dar care s-a pierdut, cumva, din moda masculină în urmă cu ceva vreme, însă mi-ar plăcea să experimentez cu ajutorul lui: pelerina”, a declarat Antonio Banderas pentru 1Granary, publicaţia institutului londonez.

  Actorul a precizat că alegerea pelerinei este oarecum normală, având în vedere că el a fost cel care a deținut rolul lui Zorro în film.

  „Pelerinele, pe timpul iernii, în oraşe precum acesta (Londra)… cred că prezintă câteva posibilităţi incredibile. Sunt foarte confortabile… poţi să experimentezi, să te joci cu culorile, texturile, poţi să faci multe lucruri cu ele. Şi, într-un fel, e o alegere logică, ţinând cont şi de faptul că ideea provine de cineva care l-a interpretat pe Zorro! Pentru mine, pelerinele sunt mai uşoare decât paltoanele. Te duci într-un loc şi când ajungi acolo, o scoţi simplu şi rapid de pe tine. Totul depinde de materialele pe care le foloseşti, dar în zilele noastre există materiale extraordinare!”, a adăugat starul hollywoodian, potrivit Mediafax.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.