Pecican în vârstă de 23 de ani, prins drogat la volan

  de - | 23 June 2021, 11:00 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat   Polițiștii orașului Pecica au depistat în trafic, în seara zilei de 22 iunie a.c., un pecican de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, fiind sub influența substanțelor psihotrope.

  Testarea cu aparatul DrugTest a indicat o valoare pozitivă pentru substanța TH-5 (cannabis). Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor din sânge, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.