sâmbãtã, 13 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Ambulanța, solicitată în fața sediului Poliției Locale, pentru a îngriji un tânăr drogat

  de Special Arad | 13 februarie 2024, 12:26 PM | Știri Arad

  0

  Poliția Locală informează că luni, 12 februarie, un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică și Circulație a solicitat o ambulanță în vederea acordării ajutorului medical pentru un tânăr drogat, aproape inconștient, în fața sediului DGPL Arad.

  Mai exact, ieri, în jurul orei 12:00, polițiștii locali au identificat o persoană care stătea pe jos în fața sediului de pe Calea Victoriei, cu care nu se putea comunica, posibil aflată sub influența substanțelor psihotrope.

  S-a solicitat imediat ajutor specializat la fața locului, în vederea evaluării individului.

  D.G., în vârstă de 19 ani, cu domiciliul într-o localitate din județul Arad și-a revenit la 10 minute după sosirea ambulanței.

  Polițiștii locali menționează că tânărul le-a comunicat că la primele ore ale dimineții s-a aflat într-o situație similară, pe fondul substanțelor psihoactive consumate, și a fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.