miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pecican beat, prins de polițiști când urina pe peretele unui magazin din Boul Roșu

  de Special Arad | 22 noiembrie 2022, 10:44 PM | Știri Arad | Urmăriți

  1

  Ieri seară, în jurul orei 22, în zona străzii Mucius Scaevola, un bărbat în vârstă de 34 de ani, cu domiciliul în orașul Pecica, a fost surprins de un echipaj al poliției locale în timp ce se ușura pe peretele unei alimentare, în spațiul public.

  Bărbatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice și la adăpostul întunericului, și-a satisfăcut nevoile fiziologice sub ochii trecătorilor indignați, uitând să țină cont de normele de conviețuire socială. Încălcând cele mai elementare reguli de bun-simț, individul a fost amendat cu 500 de lei, anunță Direcția Generală Poliția Locală Arad într-o postare de Facebook.

  Ca măsură complementară, bărbatul a fost obligat de polițiștii locali să-și curețe „opera fluidă” de pe domeniul public.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.