Pecica, la șase lungimi de baraj! Cine oprește… Progresul?

  de Lucian Dănilă | 28 aprilie 2014, 10:33 AM | Sport

  0

  Progresul Pecica continuă parcursul fără greșeală în lupta cu UTA Bătrâna Doamnă pentru calificarea la barajul pentru promovare în liga a treia. Gruparea antrenată de Dinu Maghici a întâlnit pe teren propriu formația Unirea Sântana, una dintre bornele destul de dificile în cursa spre câștigarea campionatului.

  Foarte motivați, pecicanii au lovit încă din startul partidei. Arsene a transformat un penalty în minutul 2 al meciului, penalty dictat în urma unui henț comis în suprafața de pedeapsă de jucătorii oaspeți. Progresul și-a continuat dominarea, poarta lui Ciornei a fost în mai multe rânduri asaltată de jucătorii gazdă, iar cea mai mare ocazie pentru a se desprinde a avut-o Peii în minutul 16 când șutul său a nimerit transversala.

  Totuși, după un meci pe care l-a controlat de la un capăt la altul, Pecica a trăit periculos pe final când Unirea a avut două lovituri de colț care au creat mari emoții în careul lui Rus, acesta salvând cele trei puncte puse în joc.

  Pecica mai are șase finale, așa cum spun și oficialii acesti echipe. Următorul meci este cel mai important, cel de pe terenul Gloriei, meci care naște deja foarte multe comentarii vizavi de condițiile în care se va disputa.

  Asupra acestui joc vom reveni pe toată durata acestei săptămâni, Gloria – Pecica fiind practic ultimul derby al actualului sezon din Liga a 4-a.

  Pecica: M. Rus – Vasilca, Şiclovan, Fritea, Istin, Kuku, Gh. Ponta, Purece (Best), Arsene, Fabian (A. Ponta) , Peii.

  Sântana: Ad. Ciornei – Blidar, Mateiu, Stan, Paven, Josan (Bolba), Martin (Zopota), Bodea, Vuin, Vandor (Sîrdea), Giurgiu (Cozonac).

  Arbitri: Alexandru Gornic – Silviu Mocanu, Alin Bolcaş.

  Observatori: Dan Ologeanu, Gheorghe Sfăt.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.