Pecica are trei absențe majore la derby! Joacă și Maghici?

  de Lucian Dănilă | 8 April 2014, 3:49 PM | Sport

  0

  Progresul Pecica pregătește jocul crucial de sâmbătă, de la ora 17, cu UTA Bătrâna Doamnă. Antrenorul Dinu Maghici are serioase probleme de lot, având trei absențe foarte importante cauzate fie de suspendări, fie de accidentări.

  Maghici nu poate conta la meciul cu UTA BD pe Trif și Tegbo, ambii suspendați, dar și pe „Balotelli” care a suferit o pubalgie și a lipsit și la jocul de la Sânicolaul Mic, cu Banatul. „Sperăm să ne ridicăm la așteptările unui astfel de derby. Vom juca împotriva unei echipe foarte bune, cu mulți jucători tineri. Din păcate avem serioase probleme de lot prin absențele lui Trif, Tegbo și Balotelli”, spune Dinu Maghici. De asemenea, este incert pentru acest meci mijlocașul Angel Ponta.

  Tehnicianul care a activat trei ani în fotbalul din Anglia și din Statele Unite, crede că adversara sa de la meciul de sâmbătă are un avantaj în ceea ce privește pregătirea. „La Pecica, în afara jucătorilor africani, toți jucătorii lucrează. Noi nu ne putem pregăti zilnic așa cum o fac cei de la UTA BD, noi ne pregătim de câteva ori pe săptămână”.

  La ultimele jocuri, Dinu Maghici spune că presiunea rezultatului și-a pus amprenta pe evoluția unor jucători: „se simte presiunea la fiecare meci. Ratăm din poziții foarte bune sau facem greșeli copilărești uneori tocmai pentru că unii dintre jucători simt presiunea rezultatelor”.

  Joacă și Maghici?

  Antrenorul formației pecicane ia în calcul chiar să joace la acest meci. „Încă nu știu ce să fac. S-ar putea să joc și eu. M-am pregătit împreună cu echipa dar este adevărat că nu am mai activat de ceva vreme. aș putea juca fundaș central”, spune acesta. În ideea că Maghici va evolua, Vali Fritea ar urma să fie folosit cel mai probabil la mijlocul terenului.

  Pecica a cerut arbitru de Liga 1

  Oficialii grupării din Pecica vor să se asigure că arbitrajul va fi la cel mai bun nivel în jocul de sâmbătă. „Am cerut arbitrii de la Liga 1. Am înțeles că Ovidiu Hațegan nu poate veni pentru că are un alt program, dar noi am spus că suntem dispuși să plătim o brigadă de la Liga 1 pentru a arbitra acest joc”, a continuat Maghici. La meciul de la Sânicolau Mic a fost o brigadă din Ungaria.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.