sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pe 9 iulie, arădenii vor putea dansa cu Bogdan Bolohan de la „Românii au talent”

  de Special Arad | 7 iulie 2015, 11:34 AM | Știri Arad

  0

  Știri Arad: Bogdan Bolohan, dansatorul care a câștigat locul 2 la Românii au talent 2015, va susține un atelier de dans în Arad!

  După ce a susținut primele workshop-uri din turneul național „Expression of Liberty” în diverse orașe din țară, Bogdan sosește pe 9 iulie în Arad, unde îi va învăța pe participanți să se exprime în pași de dans la Burning Souls (Strada Ursului, nr. 1, la Căminele Studențești). Evenimentul este organizat cu ajutorul Ligii Studenților de la Universitatea Aurel Vlaicu și Uniunea Studenților din România.

  Segementul pentru începători va avea loc între orele 11:00-13.30, iar cel pentru avansați între 14:00-17:00. Taxa de participare la workshop este de 40 lei și poate fi achitată la fața locului; pentru orice alte informații legate de workshop-ul din Arad, se poate suna la numărul 0752 199 049 (Bogdan „Beat” Nedelciu).

  Workshop-urile sunt structurate în așa fel încât să beneficieze atât începătorii, cât și cei avansați în dans, pe parcursul programului de 6 ore. Începătorii vor învăța bazele Breakdance-ului și vor afla mai multe despre istoria și evoluția acestui stil de dans. Accentul se va pune pe motivație, educație și libera exprimare a sentimentelor prin B-boying.

  Participanții avansați vor avea parte de o experiență emoțională completă. Programul acestora trece dincolo de breakdance, este recomandat tuturor dansatorilor, indiferent de stil, workshop-ul fiind axat în totalitate pe expresivitate pură. Workshop-ul va fi bazat foarte mult pe sentimente și va avea loc în partea a doua a zilei pentru a crea ambianța ideală. Avansații se vor bucura de parcurgerea unei întregi coregrafii, alături de panel discussion și schimburi de trăiri.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.