Patru turiști s-au rătăcit pe munte, la Bușteni, după ce au fugit de un urs

  de - | 15 aprilie 2019, 8:07 AM | Naţional

  0

  Salvamontiştii din Buşteni au recuperat de pe munte, duminică seară, patru persoane care s-au rătăcit după ce s-au întâlnit cu un urs.

  Turiştii, din Craiova, erau într-o drumeţie când au văzut animalul. Ca să-l evite, au ieşit de pe traseul marcat şi s-ar rătăcit în pădure, în zona dintre Pichetul Roşu şi Poiana Coştilei.

  La căderea serii, oamenii, care nu aveau nici echipament de munte şi nici lanterne, au sunat la 112 şi au cerut ajutor. Salvamontiştii i-au găsit înainte ca vreunul dintre ei să fie rănit.

  Sursa: Digi24.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.