luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Patru tineri au murit în această dimineață într-un grav accident! Au lovit un zid

  de - | 14 iulie 2019, 2:23 PM | Internaţional

  0

  Un grav accident de circulaţie a curmat viaţa a patru tineri români, scrie rotalianul.ro, accidentul având loc duminică, 14 iulie 2019, în cursul dimineţii.

  Tragicul accident s-a produs în jurul orei 5,00, duminică, 14 iulie 2019, la Sant’ Andrea, în provincia Forli-Cesena. Patru tineri, cu vârste de 14 ani, 17 ani, 19 ani şi, respectiv, 35 ani (şoferul), şi-au pierdut viaţa după ce maşina în care se aflau, un Seat Leon, ar fi lovit un zid de pe marginea şoselei.

  „Accidentul s-a produs la puţin timp după ora 5:00 de dimineaţă, când maşina Seat Leon în care se aflau cei patru români a lovit un zid de pe marginea şoselei şi s-a răsturnat într-un şanţ din via Dismano, în Sant’Andrea di Bagnolo. Impactul a fost foarte puternic, tinerii noştri conaţionali nu au mai avut nicio şansă de supravieţuire. Agenţii Poliţiei Rutiere din Cesena care s-au prezentat la locul accidentului au fost nevoiţi să cheme echipajele de descarcerare pentru a extrage corpurile victimelor dintre rămăşiţele maşinii. Ultima victimă a fost descarcerată în jurul orei 7:00“, scrie Rotalianul.

  Poliţiştii italieni fac cercetări pentru a se lămuri cauzele care au dus la producerea accidentului căruia i-au căzut victime cei patru români care erau toţi rezidenţi în provincia Forlì-Cesena.

  Sursa: adevarul.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.