Patru străzi din Westfield vor primi nume. Care sunt propunerile

  de Raluca Medeleanu | 18 May 2022, 12:27 PM | Știri Arad

  0

  SC Westfield Development SRL a înregistrat la Primăria Arad patru cereri, în data de 9 mai, prin care solicită aprobarea atribuirii denumirii pentru patru străzi din incinta cartierului – teren proprietate privată a dezvoltatorului.

  Cele patru noi străzi din cartierul Westfield pentru care dezvoltatorul a făcut cerere la Primărie, ar urma să se numească după cum urmează: strada Bucuriei (1), strada Surâsului (2), strada Zâmbetului (3) și strada Infinitului (4), pe care le puteți observa semnalate în hărțile de mai jos, toate fiind situate între strada Creației și strada Evoluției, în interiorul cartierului, fiind și acestea încadrate în zona de impozitare D.

  patru noi străzi în westfield

  „Având în vedere faptul că amplasamentul străzii este situat în zonă rezidențială, este necesară notarea adresei administrative pentru întocmirea actelor de stare civilă, a contractelor cu deținătorii de rețele, etc.”, se motivează în raportul semnat de arhitectul șef al Municipiului Arad, în toate cele patru proiecte de hotărâre.

  Potrivit legii, astfel de proiecte trebuie afișate la transparență decizională înainte de a fi supuse la vot în Consiliul Local, astfel că până la data de 6 iunie, cei care doresc să vină cu recomandări privind numele acestor străzi, le pot depune în scris la registratura Primăriei Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.