miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Patru incendii, weekendul trecut, la Tauț, Târnova și în municipiul Arad

  de Ioana Costaș | 27 mai 2024, 9:42 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  (foto: ISU Arad)

  Patru incendii au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, două în municipiul Arad, și două în localitățile Tauț și Târnova. Incendiile au fost înregistrate la trei case și un mijloc de transport.

  „Cele patru incendii izbucnite la sfârșitul săptămânii trecute au fost înregistrate la trei case din municipiul Arad, respectiv localitatea Tauț și la un mijloc de transport din localitatea Târnova. Incendiile au fost stinse prompt, în urma acestora rezultând strict pagube materiale. Totodată, salvatorii arădeni au intervenit și în alte două situații în sprijinul comunităților, cum ar fi: deblocarea persoanelor și salvarea animalelor”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

  Potrivit acestora, weekendul trecut „pompierii militari au acționat pentru gestionarea optimă a 86 de situații de urgență produse la nivelul județului Arad. Majoritatea au constat în asistență medicală, echipajele SMURD acționând în cazul a 80 solicitări”.

  Citește și: Incendiu la o casă din municipiul Arad, pe strada Renașterii

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.