miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update 2Incendiu la o casă din municipiul Arad, pe strada Renașterii

  de Special Arad | 26 mai 2024, 2:13 PM | Știri Arad

  0

  (foto: ISU Arad)

  Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad anunță un incendiu izbucnit la o casă din municipiul Arad, pe strada Renașterii, duminică, în jurul orei 14:00. Pompierii s-au deplasat la fața locului pentru a stinge flăcările.

  La acțiune au participat pompierii militari ai Detașamentului Arad cu două autospeciale de stingere cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.

  UPDATE

  La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul subsolului, propagat la terasă și la o parte din acoperișul casei, anunță ISU Arad.

  Stingerea focului continuă. Nu sunt înregistrate victime.

  UPDATE 2

  Incendiul a fost stins în jurul orei 17:00. Pompierii au acționat pentru îndepărtarea efectelor negative și stabilirea cauzei probabilele de producere a acestuia.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.