joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Patru hale noi, cu spații de birouri, vor fi construite pe drumul Arad – Zădăreni. Proiectele sunt puse la transparență

  de Raluca Medeleanu | 4 aprilie 2022, 4:59 PM | Administraţie

  0

  simulare a celor patru hale, extrasă din PUZ

  Două proiecte de hotărâre care ambele prevăd construirea a câte două hale pe DJ 682, drumul Arad – Zădăreni, pe terenuri învecinate, au fost puse la transparență decizională la Primăria Arad. Potrivit legii, pentru o perioadă de 30 de zile, persoanele care sunt interesate pot studia aceste proiecte și veni cu propuneri în cazul în care consideră necesare anumite modificări.

  Primul proiect are ca beneficiar pe  S.C. GSP TEAM GLOBAL LOGISTIC S.R.L. cele două viitoare hale urmând să fie construite pe imobilele cu extrasele C.F. nr. 314699 – Arad , C.F. nr. 314698 – Arad și C.F. nr. 313875 – Arad, pe o suprafață totală de 30.343 mp. Proiectul și-a obținut certificatul de urbanism în 5 martie 2018, ca urmare a solicitării GSP Team Global Logistic SRL. (Planul Urbanistic Zonal poate fi consultat în întregime AICI).

  Cel de-al doilea proiect, pe terenul de lângă, are ca beneficiar pe  Nagy Andras, celelalte două hale urmând să fie construite pe imobilul cu extrasul C.F. nr. 318177 – Arad, pe o suprafață totală de 27.000 mp. Proiectul și-a obținut certificatul de urbanism tot în 5 martie 2018, ca urmare a solicitării firmei Mondo Fruit SRL. (Planul Urbanistic Zonal poate fi consultat în întregime AICI).puz hale arad zadareni gsp team si mondo fruit

  Cei care doresc să vină cu recomandări, o pot face la Serviciul Relații cu Publicul, camera 5, luni, marți, miercuri între orele 08:30 – 15:30, joi între orele 08:30 – 17:30, respectiv vineri între orele 08:30 – 14:00, până în data de 5 mai. După această perioadă, într-o viitoare ședință de Consiliu Local, consilierii vor supune la vot forma finală pentru a îi da sau nu undă verde pentru construire.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.