miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Patru persoane carbonizate în urma unei explozii la o magistrală de gaz din Călimănești

  de - | 21 septembrie 2023, 8:31 AM | Naţional

  0

  Într-o declarație făcută publică joi 21 septembrie 2023 la ora 04:43 purtătorul de cuvânt la ISU Vrancea a anunțat că din nefericire au fost găsite patru persoane carbonizate în cazul incendiului magistralei de gaz metan de la Călimănești.De asemenea alte cinci persoane sunt rănite.

  În cursul nopții același purtător de cuvânt precizase că în cazul victimelor rănite acestea sunt dintre angajații societății care executau lucrări la autostradă.

  Patru persoane au decedat și alte cinci persoane au fost rănite în urma exploziei care a avut loc noaptea trecută  urmată de un puternic incendiu, la o magistrală de gaz de pe raza localității Călimănești, județul Vrancea. Conform informațiilor furnizate de ISU ”Anghel Saligny” al județului Vrancea, cei cinci răniți sunt angajați ai societății care executau lucrări la autostrada Moldovei.

  Victimele au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Adjud iar două dintre ele,  care au suferit arsuri, urmau să fie transportați în această dimineață la două unități medicale din Capitală. Pentru stingerea incedniului, de la ora 1.30 a fost activat Planul Roșu de Intervenție, notează ziaruldevrancea

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.