vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Patronul unui club a fost bătut cu cruzime în propriul local! Atenție: imagini șocante!

  de Special Arad | 13 februarie 2016, 12:24 PM | Naţional

  0

  Patronul clubului „Malibu“, din Rovinari, a fost cu bestialitate în propriul local de către Claudiu Nastasiu, un tânăr de 29 de ani care tocmai ce fusese condamnat la doi ani de închisoare, pentru un scandal pe care l-a făcut în clubul de manele. Agresorul a venit să se răzbune pe patronul clubului, pentru că acesta a colaborat cu poliţia în ancheta în urma căreia a fost condamnat la închisoare. Claudiu Nastasiu a fost însoţit de un alt tânăr, care a participat la scandal.  Agresorul a fost arestat şi încarcerat pentru executarea pedepsei, iar acum va fi cercetat penal într-un alt dosar penal.

  Scenele au fost surprinse de camera de supraveghere. Bătăuşul a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru un scandal pe care l-a iscat în clubul din Rovinari şi a vrut să se răzbune pe patronul acestuia pentru că a colaborat cu oamenii legii şi a depus mărturie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.