joi, 23 mai, 2024

Special Arad Logo

  Patroana sălii de evenimente de la Călugăreni, Irina Ciuș, și-a pierdut viața în teribilul accident dintre Arad și Zădăreni

  de Mihai Todoca | 21 decembrie 2020, 6:44 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  În accidentul petrecut pe drumul între Arad și Zădăreni doi oameni și-au pierdut viața, un bărbat și o femeie. Din informațiile noastre femeia care și-a pierdut viața în accident este Irina Ciuș, patroana sălii de evenimente Royal din Călugăreni. În mașină, au autoturism Ford, aceasta s-a aflat împreună cu fiul ei, care se și afla la volan. La momentul acesta nu se știe exact cine se face vinovat de producerea accidentului, în care a mai murit și șoferul unui Logan de care s-a izbit mașina în care se afla Irina Ciuș.

  Irina Ciuș și-a pierdut soțul în urmă cu doi ani și jumătate. Fiul Irinei Ciuș a fost preluat de ambulanță și transportat la spital, suferind fracturi.

  Citește și: Accident mortal între Arad și Zădăreni! Două persoane au murit, iar a treia este rănită

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.