„Pașaportul de vaccinare” pentru siguranța călătoriei, susținut de Asociația Internațională a Transportatorilor Aerieni

  de Special Arad | 20 ianuarie 2021, 8:56 AM | Internaţional | Topic special

  0

  Asociația Internațională a Transportatorilor Aerieni susține propunerea pe care a făcut-o Grecia și cere Uniunii Europene acordul pentru emiterea unui certificat digital care să ateste că persoanele care călătoresc cu avionul au fost vaccinate anti-Covid19.

  Membrii Asociației sunt de părere că această măsură va contribui la libertatea de mișcare și la dezvoltarea economiei în această perioadă de criză. Directorul Asociației a trimis în acest sens scrisori președintelui Comisiei Europene și mai multor politicieni din UE.

  sursa: mediafax.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.