joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Pasagerii, revoltați că Ryanair impune o nouă taxă ascunsă

  de - | 5 decembrie 2023, 8:13 AM | Internaţional | Recomandările editorilor

  0

  Pasagerii Ryanair spun că au fost taxați pentru încă un serviciu adițional începând din această săptămână, unii declarându-se nedumeriți, iar alții furioși de-a dreptul, scre adevarul.ro.

  Compania aeriană low-cost taxează deja pasagerii pentru servicii adiționale, cum ar fi bagajul de cală și rezervarea unui loc în avans.

  Acum, se pare că Ryanair îi taxează pe pasageri pentru cartea de îmbarcare digitală, ceea ce nu va îmbunătăți în niciun caz reputația companiei, declarată deja ca fiind cea mai proastă alegere în ceea ce privește taxele ascunse, scrie Metro.

  Pasagerii au postat capturi de ecran pe X (fostul Twitter), de pe aplicația companiei aeriene care le cere să selecteze un loc în avans, la un cost cuprins între 8 și 21 de lire sterline, dacă doresc să descarce cartea de îmbarcare digitală.

  Cei care refuză să plătească spun că au fost nevoiți să aștepte la aeroport pentru a primi o carte de îmbarcare tipărită în schimb.

  Mai mult, Ryanair îi taxează deja pe pasageri cu o sumă pentru check-in de până la 55 de lire sterline de persoană dacă nu își fac formalitățile de îmbarcare on-line.

  Cu toate acestea, unii pasageri au raportat că au putut accesa cartea de îmbarcare digitală fără a rezerva un loc aleatoriu, ceea ce sugerează că noua taxă nu s-a aplicat tuturor.

  Un purtător de cuvânt al Ryanair a declarat: „Pasagerii au opțiunea de a alege un loc pentru o mică taxă sau de a li se aloca aleatoriu un loc gratuit.”

  Compania nu a răspuns la afirmațiile că obligă efectiv clienții să plătească pentru cartea de îmbarcare digitală.

  Sursa: adevarul.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.