miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Participare arădeană la Balcaniada de atletism în sală. Marian Coman (CSU Arad) va concura, la Istanbul, în proba de 3.000 m

  de Dan Lazăr | 20 februarie 2021, 9:04 AM | Sport | Știri Arad

  0

  A 26-a ediție a Campionatului Balcanic de atletism în sală pentru seniori va avea loc sâmbătă, 20 februarie 2021, în Turcia, la Istanbul. România va fi prezentă la competiția de la finalul acestei săptămâni cu 36 de sportivi (18 la masculin și 18 la feminin), printre cei convocați fiind și Marian Coman (CSU Arad – CSM Craiova).

  Coman va concura în proba de 3.000 de metri.

  Balcaniada de atletism în sală pentru seniori va reuni la start 236 de sportivi din 18 țări, după cum urmează: Albania, Azerbaidjan, Bosnia-Herțegovina, Bulgaria, Georgia, Croația, Muntenegru, Cipru, Kosovo, Macedonia de Nord, Turcia, România, Serbia, Slovenia, Turcia, Ucraina, Armenia și Grecia.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.