Parteneriat între Federația Română de Handbal și Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad

  de Special Arad | 16 October 2018, 7:26 PM | Educaţie

  0

  Un protocol de parteneriat între Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad și Federația Română de Handbal (FRH) a fost semnat marți, la sediul UAV. Protocolul deschide calea unor noi colaborări între federație și universitate și presupune realizarea de programe și proiecte sportive, educaționale și de cercetare comune.

  Prezentă la semnarea protocolului din partea FRH, Cristina Vârzaru, secretar general al Federației, multiplă campioană europeană, a declarat: „Este o bucurie pentru noi semnarea acestui parteneriat în care ne punem mare încredere și care, cu siguranță, va contribui la promovarea acestui sport național. Mulțumim universității de stat din Arad pentru această oportunitate și sunt convinsă că împreună vom derula proiecte de impact atât pentru UAV cât și pentru comunitatea locală”.

  Rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile a menționat „Suntem onorați să fim partenerii Federației Române de Handbal, un parteneriat care va deschide noi oportunități pentru universitatea noastră, în special pentru Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul UAV și va contribui la promovarea sportului de performanță în orașul nostru. Consider că acest nou parteneriat cu structurile sportive este un mare câștig pentru universitatea noastră”.

  Din partea federației, responsabili pentru implementarea proiectului sunt Doru Costică, director marketing și Alexandrescu Nicoleta, antrenor Federal Seniori Feminin, iar din partea UAV, lec.univ.dr. Roberto Gabriel Marconi și studenta Iasmina Lascu, arbitru internațional beach handbal.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.