miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Parchetul General cercetează în continuare spitalele care au avut pacienți de la Colectiv

  de - | 8 august 2016, 12:09 PM | Naţional

  0

  Procurorii de la Parchetul General au păstrat partea din dosar în care sunt vizate unităţile medicale şi tratamentul medical acordat răniţilor din clubul Colectiv, fiind solicitate mai multe documente de la spitale, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

  Anchetatorii au dispus „disjungerea cauzei în ceea ce priveşte alte infracţiuni pentru care nu s-a dispus în prezenta cauza trimiterea în judecată şi care au fost sesizate prin plângeri formulate în cursul urmăririi penale ori care vizează instituţii ale statului (Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ori alte instituţii ori autorităţi) precum şi în ceea ce priveşte tratamentul medical acordat persoanelor internate ce au suferit leziuni traumatice urmare a incendiului din Colectiv”

  Prima parte a acestei cauze, în care sunt vizaţi patronii clubului Colectiv şi cei de la firma care a asigurat focul de artificii din club, a fost trimisă în judecată. Procurorii au păstrat, pentru efectuarea cercetărilor, partea de dosar privind modalitatea în care au fost îngrijiţi răniţii din Colectiv în spitalele din România, după ce mai multe persoane, pacienţi sau rude, au sesizat unitatea de parchet.

  În urma incendiului care a avut loc la sfârşitul lunii octombrie în clubul Colectiv din Capitală 64 de persoane au murit.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.