duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Parchetul European face percheziții la Inspectoratul General al Aviației. Sunt vizate achiziții din PNRR

  de - | 12 septembrie 2023, 1:22 PM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Parchetul European a postat marți un comunicat pe Twitter prin care informează că efectuează percheziții la Inspectoratul General al Aviației din Ministerul de Interne. Inspecțiile au fost realizate în cooperare cu Direcția Generală Anticorupție și Institutul Național de Criminalistică.

  Cercetările sunt in rem, adică sunt anchetate fapte, nu persoane. Dosarul privește o licitație din Programul Național de Reconstrucție și Reziliență (PNRR), potrivit G4Media.

  Inspectoratul General de Aviaţie (I.G.Av.) este unitatea centrală de aviaţie a Ministerului Afacerilor Interne, care se află în coordonarea secretarului de stat şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, fiind o structură militară independentă, cu personalitate juridică şi competenţă teritorială generală, care asigură suportul aerian pentru executarea tuturor atribuţiilor specifice ce revin structurilor ministerului.

  Inspectoratul General de Aviație este condus de general de flotilă aeriană Cătălin-Paul Dache, inspector general. IGAv se află în coordonarea șefului DSU, Raed Arafat.

  Sursa: G4Media.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.