Parchetul cercetează un minor care ar fi înjunghiat un bărbat din Sântana pentru un telefon mobil și o tabletă

  de Special Arad | 30 martie 2020, 4:52 PM | Știri Arad

  0

  Imagine cu rol ilustrativ

  În noaptea de 26 – 27 martie 2020, inculpatul minor în vârstă de 17 ani este acuzat că a ucis cu un cuțit un bărbat în vârstă de 49 ani, în localitatea Sântana, după care a furat de la el un telefon mobil și o tabletă, pe care le-a vândut ulterior unor terți, anunță Biroul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

  Inculpatul minor urmează a fi propus pentru arestare preventivă la judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad.

  Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad face totodată precizarea că acţiunea penală are ca obiect tragerea la răspundere penală a persoanelor care au săvârşit infracţiuni şi se pune în mişcare când există probe din care rezultă presupunerea rezonabilă în acest sens, aspect care nu înfrânge principiul prezumţiei de nevinovăţie de care se bucură persoanele cercetate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.