Părăsită de soț, o tânără de 21 de ani din vestul țării s-a sinucis punându-și capul pe calea ferată. Mecanicul nu a mai reușit să evite tragedia

  de - | 11 mai 2019, 12:06 PM | Regional

  0

  (foto: lugojinfo.ro)

  O tânără de doar de 21 de ani, din Topolovățul Mare și-a pus capăt zileleor, ieri seara, cu un gest greu de înțeles.

  Femeia a „pândit” un tren, în zona șinelor de cale ferată, iar când acesta s-a apropiat de zona în care se afla, s-a așezat cu capul pe șine și și-a pus capăt zileleor. Din nefericire, mecanicul locomotivei – deși a văzut gestul fetei – nu a putut opri la timp locomotiva, pentru a evita tragedia.

  Câțiva dintre cunoscuții femeii au declarat, pentru lugojinfo.ro, că aceasta era de loc din judeșul Vâlcea și locuia în incinta unei fabrici aflată la doi pași de gară. Seara se pare că a izbucnit un scandal între ea și soț, în urma căruia consortul a luat copilul și a plecat de la domiciliu. Supărată că rămas singură, femeia a ales să își încheie socotelile cu viața.

  Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care a survenit decesul.

  sursă: lugojinfo.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.