joi, 18 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Parada Portului Popular la Arad, eveniment dedicat Marii Uniri

  de Special Arad | 26 noiembrie 2019, 11:24 AM | Cultură

  2

  Consiliul Judeţean Arad prin Centrul Cultural Judeţean Arad organizează sâmbătă, 30 noiembrie, în Municipiul Arad, începând cu ora 16.30, Parada Portului Popular, eveniment dedicat Marii Uniri.

  Manifestarea are ca scop reconstituirea delegaţiilor care au participat la Marea Unire din anul 1918. În cadrul evenimentului va avea loc o paradă a portului popular pe traseul Consiliul Judeţean Arad – Bulevardul Revoluţiei – Teatrul Clasic „Ioan Slavici” – Primăria Municipiului Arad, Hora Unirii şi un spectacol folcloric de gală (Platoul Primăriei Arad). Aproximativ 1000 de persoane, din întreg judeţul Arad, îmbrăcate în straie populare, sunt aşteptate la manifestare.

  Peste 2000 de persoane, care fac parte din ansamblurile din județul Arad, au participat la cele două parade ale portului popular, organizate de Consiliul Județean Arad prin Centrul Cultural Județean Arad, în 30 noiembrie 2018, respectiv 17 mai 2019.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.