Update Papa Francisc vine în România

  de - | 10 ianuarie 2019, 7:40 PM | Naţional

  0

  (foto: Gulliver/Getty Images)

  Papa Francisc va veni anul acesta în România. Suvernul Pontif va ajunge la București pe 31 mai 2019 şi va rămâne în țara noastră pentru trei zile, potrivit digi24.ro.

  În cadrul programului oficial, Papa Francisc va merge și la Iaşi.

  Invitația oficială a fost făcută de președintele Klaus Iohannis în martie 2017.

  Ultima vizită a unui suveran pontif în România a fost cea a Papei Ioan Paul al II-lea, în 1999.

  UPDATE – Sala de Presă a Sf. Scaun a anunțat astăzi că papa Francisc efectuează o călătorie apostolică în România în zilele 31 mai – 2 iunie 2019 (vineri, sâmbătă și duminică) cu etape la București, Iași, Șumuleu-Ciuc și Blaj.

  Programul detaliat al călătoriei de trei zile, cu întâlnirile oficiale și programul liturgic, va fi publicat la timpul potrivit.

  Sursa: vaticanews.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.