sâmbãtã, 9 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Papa Francisc a fost internat în spital şi va fi operat

  de - | 4 iulie 2021, 7:16 PM | Internaţional

  0

  Papa Francisc a fost internat duminică după-amiază într-un spital din Roma pentru „o intervenţie chirurgicală programată” la colon, a declarat purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Matteo Bruni.

  Acesta spune că Papa suferă de o boală diverticulară a colonului şi că aceasta poate provoca dureri abdominale şi balonare. Nu s-a precizat data exactă a operaţiei care va avea loc la spitalul Gemelli din Roma, dar Bruni a anunţat că o altă declaraţie va fi emisă ulterior, scrie Reuters, citat de Adevărul.

  Este pentru prima dată când Papa este internat în spital de la alegerea sa din 2013. Cu câteva ore înainte de a fi făcut anunţul internării sale, Papa s-a adresat mulţimii din Piaţa San Pietro pentru binecuvântarea de duminică şi părea să fie bine.

  Sursa: adevarul.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.