miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pâncota a pierdut la Timișoara și rămâne ultima în Seria B2

  de Lucian Dănilă | 22 martie 2015, 12:56 PM | Sport

  0

  Șoimii Pâncota, echipa antrenată de Ionuț Popa, s-a apărat perfect timp de 77 de minute pe arena Dan Păltinișanu din Timișoara, dar în cele din urmă s-a recunoscut învinsă în urma unui gol primit în ultimul sfert de oră al jocului.

  Cu 13 minute înainte de final, Cătălin Doman l-a găsit pe Cânu la limita ofsaid-ului iar fundașul-veteran a marcat unicul gol al meciului.

  „ACS Poli s-a avântat în atac din primul minut. Dar nu foarte convingător. (…) Scorul putea fi deschis în minutul 22 totuși. Atunci când Alex Popovici l-a servit pe Pedro Henrique, dar golgheterul din tur trimis peste din fața porții. Oaspeții au trebuit apoi să renunțe și la singurul atacant veritabil, Voinea ieșind accidentat. Evident, Pâncota nu prea a contat în atac. Dar între timp atacurile timișorenilor au devenit nervoase, cu mari probleme la finalizare. Alexa și-a pierdut răbdarea și a mutat din nou devreme. Elek a intrat în locul lui Boldea pentru un al treilea vârf de atac. Schimbarea nu avea însă să se vadă în jocul timișorenilor în partea a doua, la startul căreia s-a prezentat și Bărbuț în locul lui Popovici, a notat sport9.ro.

  Corner după corner, lovitură liberă după „liberă” echipa lui Popa părea să reziste atacurilor, dar și tentației de a trece cu mingea la picior de centru. Până la urmă a apărut și o fisură în apărarea oaspeților. Era minutul 77, când Doman, remarcat doar cu câteva floricele până acum, a centrat la punct fix pentru Cânu, lăsat liber complet în centrul careului arădean. Fundașul a proiectat mingea în dreapta lui Pașcalău pentru 1-0. Șoimii s-au adunat apoi în preajma tușierului, dar se pare că Traore a anulat poziția de ofsaid a timișoreanului”, scrie sport9.ro.

  ACS Poli Timișoara: Pap – Belu, Scutaru (cpt.), Cânu, Neagu – Keita, Trandu, Poparadu – Boldea (44′ Elek) – Pedro Henrique (67′ Doman), Popovici (46′ Bărbuț). Antrenor: Dan Alexa.

  Șoimii Pâncota: Pașcalău – Maghici, Traore, Lenyel, Siminic – Thiaw (85′ Sălăjan), C. Suciu – Gavrilescu, Dragalina (cpt.), Vladu – A. Voinea (30 Cioabă, 79 Polgar). Antrenor: Ionuț Popa.

  Foto: sport9.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.