Palatul Copiilor a câștigat premiul I la competiția de orientare „Cupa Zărandului”

  de Special Arad | 20 octombrie 2014, 11:34 AM | Moneasa | Știri Arad

  0

  Cercul de Orientare Turistică din cadrul Palatul Copiilor Arad a câștigat două locuri I la cea de-a 68- a ediție a Competiției de Orientare „Cupa Zărandului”, defășurată în zilele de 11 și 12 octombrie la Moneasa.

  „Copiii s-au descurcat foarte bine pe parcusul celor două zile de competiție, a fost o vreme excelentă care a contribuit la reușita acestei competiții”, a spus Barkasz Daniel, profesorul coordonator al Cercului de Orientare Turistică.

  Cei mai mulţi participanţi au fost din ţară, aproximativ 150, care au venit atât din judeţul Arad, cât și din Bihor, Timişoara, Hunedoara, Braşov şi Cluj. Pe lângă aceştia, la întrecere a mai luat parte şi un grup de 50 de copii din Ungaria. Învingătorii au fost premiaţi cu trofee, medalii şi plachete. Competiția se desfășoară în memoria lui DÁVIDHÁZY KÁLMÁN , cel care a organizat primul concurs de orietare turistică din România, în 1947, chiar pe meleagurile Munţilor Zărandului.

  Premianții de la Palat:
  –  la categoria pentru fete:
  • Locul I – Sturz Lazăr Ana Maria (18 ani)
  • Locul III – Gureanu Oana (10 ani)
  – la categoria pentru băieţi:
  • Locul I – Komjáty Daniel (12 ani)
  • Locul II – Rónai Zoltán (10 Ani)
  • Locul III – Pampa Dan (14 ani)
  – Sturz Lazăr Ştefan (16 ani

  Printre cei cu rezultate onorabile se numără şi Sturz Lazăr Georghe, Cociuba Sergiu, Dărăban Tudor şi Ştefanescu Alex.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.