marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Palatul Cenad va fi reabilitat – discuțiile între proprietari și Primăria Arad au avut succes

  de Special Arad | 7 august 2020, 1:38 PM | Administraţie

  0

  Comunicat. Reabilitarea Palatului Cenad va deveni  certitudine. Totul este posibil grație implicării actualilor proprietari ai imobilului, care au înțeles că numai împreună vor putea readuce frumusețea de odinioară a acestui imobil emblematic din centrul orașului.

  Nu o dată a fost adusă în discuție situația acestui imobil în Comisia de Urbanism. În calitate de coproprietari ne era imposibil să realizăm această investiție singuri, era nevoie ca toți proprietarii să înțeleagă necesitatea acestor intervenții și să dorească să se implice. Era nevoie de unitate și exact asta au reușit să facă domnul Edmond Hartman, actualul administrator al acestui imobil și domnișoara președinte, Diana Popa.”, susține primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

  În numai 3 luni de zile s-a reușit semnarea contractului de proiectare. În 12 luni, proiectul ar trebui să fie gata. Între timp vor fi identificate resursele necesare pentru execuția efectivă a lucrărilor.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.