miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Paisprezece persoane reținute în urma a peste patruzeci de percheziții într-un dosar de trafic de droguri

  de - | 29 aprilie 2022, 8:35 AM | Naţional

  0

  (foto: arhivă)

  Peste 40 de percheziţii domiciliare au fost făcute de poliţiştii constănţeni la persoane suspectate de trafic de droguri, 33 de persoane fiind duse la audieri. Anchetatorii au reţinut 14 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 45 de ani.

  Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT Constanţa, au făcut, miercuri, 42 de percheziţi, în judeţul Constanţa, iar la sediu au fost duse pentru audieri 33 de persoane.

  “În urma percheziţiilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 573 de comprimate de ecstasy, aproximativ 95 de grame de cannabis, 60 de grame de rezină de cannabis, 35 de grame de 3-CMC, mai multe instrumente folosite pentru cântărirea, porţionarea şi ambalarea drogurilor, 32 de telefoane mobile, 20.350 de lei, 2.400 de euro şi 2.000 de lire sterline, precum şi bunuri cu valoare probatorie”, a transmis IPJ Constanţa.

  Anchetatorii au reţinut 14 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 ani şi 45 de ani, pentru constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc şi mare risc, efectuarea de operaţiuni ilicite cu substanţe noi cu proprietăţi psihoactive. Aceştia urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. De asemenea, pentru un alt bărbat poliţiştii vor propune arestarea preventivă în lipsă.

  Bărbaţii au fost duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.