luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pagube la Spitalul Județean după furtuna de aseară. A fost afectat acoperișul, dar și izolația termică

  de Andreea Daniela B. | 26 iunie 2021, 11:29 AM | Știri Arad

  0

  (foto: Spitalul Județean Arad)

  După cum anunțam încă de ieri, Spitalul Județean a fost și el afectat de vântul puternic care a avut loc în cursul nopții. Dacă inițial se știa despre un copac căzut pe firele de curent, aparent, situația de acolo a fost una ceva mai grava de atât.

  Astfel, conform reprezentanților instituției, furtuna de azi-noapte a afectat o parte din acoperișul Spitalului Matern, o bucată din izolatia termică a clădirii din strada Andrenyi Karoly și a smuls doi copaci din rădăcină.

  Din fericire nu au fost puse în pericol viețile pacienților și a personalului medical de serviciu.

  „A fost o mobilizare extraordinară azi-noapte. Mulțumim echipajelor Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldis” al Județului Arad care au intervenit de urgență și colegilor din spital care au făcut tot ce este omenește posibil pentru limitarea pagubelor și pentru siguranța pacienților. S-a muncit până spre dimineață pentru a îndepărta bucățile de acoperiș și copacii prăbușiti” a explicat ec. Florina Ionescu, manager interimar SCJU Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.