miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Pădurea Moneasa a devenit groapă de gunoi publică pentru niște indivizi certați cu natura

  de Raluca Medeleanu | 21 septembrie 2017, 12:06 PM | Eco | Moneasa | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Unii oameni din jurul localității Moneasa au simțit că dacă furtuna a făcut ravagii în zonă, e un moment perfect să profite de vraiștea generală și să uite de orice urmă de bun simț, asfel că au transformat pădurea de la Moneasa în propria lor groapă de gunoi.

  Fotografiile de mai jos ne-au fost trimise de niște turiști arădeni aflați la ora aceea într-o plimbare în pădure. Se așteptau ca zona să arate răvășită, însă nu se așteptau să găsească ceea ce au descoperit: zeci de țigle sparte, oale stricate, jucării vechi, cetârne îndoite, haine, ba chiar și un cuptor cu microunde, toate aruncate în toate părțile, prin diferite colțuri ale pădurii.

  E evident că unii oameni cărora le lipsește clar bunul simț, făcându-și curat prin gospodării în urma furtunii, au venit în pădure și pur și simplu au aruncat tot gunoiul acolo, în mijlocul naturii. Cam acesta e respectul pe care îl au unii față de natură, cam asta merită natura care și așa a avut de suferit crunt zilele acestea…

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Cartea de vizită a „Mediului de afacere” din Moneasa!

   Ăia de se considerau nedreptățiți de anchetele jurnalistice ale SAR, … de anul trecut?! … nu mai țin minte.
   Și toți ăia de se dădeau la mine că eu critic fără să știu cât sunt ei de „profesionaliști” în tot ce fac. Doar că aveam o părere, aici, la Comentarii.

   Măăăă, Jegoșilor … nu vă este rușine? Mincinoșilor! Halal profesionalism.

   PS – și să nu veniți să ne spuneți că „Turiștii sunt de vină!”

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.