miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  A încercat să treacă vama Nădlac cu aproape 4 mii de pachete de țigări. Unde erau acestea ascunse

  de Special Arad | 17 noiembrie 2023, 11:56 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat IGPF. Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au descoperit, ascunse într-o autoutilitară condusă de un cetățean român, aproximativ 4.000 pachete țigări fără timbru accizabil.

  În data de 17.11.2023, în jurul orei 01.50 la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – judeţul Arad s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetățean român, în vârstă de 38 de ani, conducând o autoutilitară marca Mercedes, înmatriculată în Germania.

  La controlul specific, poliţiştii de frontieră au descoperit ascunsă, în pereții laterali și într-un locaș special amenajat în podeaua autoutilitarei, cantitatea totală de 3.976 pachete de ţigări, fără timbru accizabil.

  Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar mijlocul de transport a fost indisponibilizat la sediul instituţiei.

  În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.