duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pace de Ziua Națională! UTA și Daco Getica și-au congelat punctele

  de Lucian Dănilă | 1 decembrie 2018, 1:53 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Frig, lume puțină și un joc modest de Ziua Națională a României între UTA și Daco Getica. Cele două grupări și-au împărțit frățește punctele, unul mergând în contul arădenilor, unul în cel al ilfovenilor, iar al treilea pe… apa sâmbetei.

  Ilfovenii au avut avantaj la pauză prin golul lui Călințaru, care a trimis un șut de la 20 de metri care a făcut imposibilă parada lui Orlic. A urmat alergătura celor de la UTA după golul egalizator, gol care putea veni înainte de pauză dar șutul lui Costin a fost apărat de portarul oaspeților. A fost doar avertisementul care îi anunța pe cei de la Daco Getica că micuțul mijlocaș dreapta le poate amenința poarta. S-a întâmplat la două minute după pauză, atunci când Costin a plecat excelent printre fuindașii centrali adverși la o pasă a lui Stahl și a înscris pe lângă Balauru.

  UTA și-a continuat jocul de posesie dar toate acțiunile s-au oprit în preajma careului oaspeților. Mai puțin la o fază la care Rus l-a deschis foarte bine pe Costin, acesta a ales să-i paseze lui Oprea în locul unui șut la poartă, dar mijlocașul central arădean, singur cu Balauru, parcă a pasat mingea în brațele acestuia.

  uta daco getica

  Ultimul sfert de oră a arătat o echipă arădeană obosită. UTA nu mai avea energie, iar cei de la Daco Getica au echilibrat mult jocul. Ilfovenii puteau pleca cu toate punctele acasă, dar mingea șutată de Georgescu în ultimele minute ale meciului a lovit transversala porții apărate de Orlic.

  S-a încheiat 1-1, pentru UTA urmează o deplasare lungă la Constanța, după care vine o iarnă și mai lungă în care este mare nevoie ca arădenii să-și întărească lotul.

  UTA ARAD – DACO GETICA BUCUREŞTI 1-1 (0-1)

  Stadion: Motorul (Arad);

  Arbitru: Cristian Codrea; Asistenţi: Radu Despa şi Cristian Nicolae Lucaci (toţi din Baia Mare).

  UTA: Orlic – R. Iuga (66 Daniel Dan), El Hasni, S. Benga, Copaci – Coulibaly, L. Oprea – Cr. Costin, Cr. Matei (70 Isac), Stahl (77 David Popa) – Cip. Rus (cpt)

  Rezerve: Rob. Bodea – Suslak, D. Dan, A. Iuga, Hrezdac, Dav. Popa, Isac

  Antrenor: Ionuţ Popa

  Daco Getica: Dr. Balauru – Val. Dima, Cotigă, Motroc, Vl. Georgescu – Acoltase, Carabela (87 Neacșu) – Teuţ (77 Raphael Stănescu), Călinţaru, Bustea – Eug. Nica (55 Fildeș)

  Rezerve: Gavrilaş – Al. Iordănescu, Raph. Stănescu, M. Grigore, Rob. Neacşu, Al. Ilie, Fildeş

  Antrenor: Marius Baciu

  liga 21

  liga 22

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.