joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  PAB România, firma omului de afaceri arădean Sandu Ion, construiește pentru Lidl – Marea Britanie

  de Special Arad | 23 iunie 2018, 11:01 AM | Știri Arad | Topic special

  3

  Compania P.A.B. România, controlată de antrepre­no­rul Ion Sandu, fost finanţator al clubului de fotbal UTA Arad și fostul președinte al Federației Române de Atletism, a construit patru magazine Lidl în Marea Britanie după ce pe piaţa locală arădenii au ridicat 36 de magazine pentru Dedeman.

  Compania P.A.B. România a realizat în 2017 o cifră de afaceri de 247,7 mil. lei (54,2 mil. euro) şi un profit net de 10,7 mil. lei (2,3 mil. euro), rezultate în scădere faţă de anul precedent, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor. Compania a încheiat anul trecut cu un număr mediu de 364 de angajaţi.

  Pe piaţa locală, P.A.B. România a finalizat anul trecut  construcţia centrului comercial Shopping City Râmnicu Vâlcea, un proiect de 40 mil. euro al investitorului sud-african NEPI Rockcastle. Mallul, inaugurat în luna decembrie 2017, are o suprafaţă închiriabilă de 27.900 de metri pătraţi, din care 14.000 mp pentru branduri de fashion, 10.000 mp pentru hipermarket şi servicii şi 3.000 mp pentru zona de restaurante şi divertisment.

  Arădenii au construit şi structura primei clădiri din proiectul The Office, dezvoltat la Cluj-Napoca de fondul de investiţii New Europe Property Investments (NEPI) şi de antreprenorul Ovidiu Şandor, proiect cu o suprafaţă totală închiriabilă de 59.000 de metri pătraţi şi cu o capacitate de peste 5.000 de oameni.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Este o firma de căcat. Face contracte cu firme le tine 2- 3 luni și ai da afara. Firma noastră Suduri Vest 2000 a luat teapa acum o săptămână cu 800 de mi de euro. Noi am fost a patra firma care am luat țeapă. Anunțați patroni ca e un ndnorocit patronu asta. Numele lui e Sandu. Noi am lucrat pentru un pod. Are secțiunile an curte

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.