Outlandish, a doua trupă care va urca pe scena de la AOA. Vezi în ce zi vor cânta

  de Andreea Daniela B. | 30 June 2021, 2:24 PM | Muzică | Recomandările editorilor

  0

  (foto: Arad Open Air Festival/Facebook)

  Festivalul de muzica Arad Open Air va avea loc în perioada 13-15 august, iar organizatorii au început deja să prezinte unele dintre trupele care vor concerta pe scena amplasată în incinta aeroportului din Arad.

  Dacă trupa Subcarpați este oficial cap de afiș pentru data de 13 august, se pare că aceștia nu vor fi singuri, ci vor împărți scena cu trupa Outlandish. Cunoscuți în primul rând pentru renumita piesă „Aicha”, dar și pentru cea care se numește „Calling U”, membrii trupei au un repertoriu destul de bogat și cu ajutorul căruia vor reuși cu siguranță să mențină atmosfera. Trupa s-a înființat în anul 1997 și abordează un stil muzical care poate fi încadrat în zona Hip-Hop, însă conține și elemente de R&B și Soul. Influențele muzicale provin din muzica latină, arabă și africană. Majoritatea versurilor sunt în limba engleză, ocazional fiind folosite cuvinte din limba spaniolă sau indo-iraniană.

  Citește și Subcarpați, prima trupă confirmată la AOA Festival. Vezi condițiile de participare!

  Reamintim mai jos condițiile de participare:

  -Accesul la festival este permis începând din data de 13 august 2021, ora 19:00, până pe 15 august 2021, ora 09:00.
  -Accesul la festival se face doar pe baza brățării de acces, care trebuie purtată pe toată durata de valabilitate a acesteia, la încheietura mâinii.
  -Brățara nu poată fi scoasă fără a fi deteriorată.
  -Brățara este răspunderea exclusivă și deplină a vizitatorului.
  -AOA Festival nu are obligația de a înlocui brățările deteriorate sau pierdute.

  „Ținem cont de toate măsurile de siguranță, accesul la evenimente organizate de către AOA atât pentru organizatori, cât și pentru artisti, participanți sau voluntari/colaboratori se va realiza cu respectarea normelor legislative în vigoare”:
  -prin prezentarea unei dovezi de vaccinare anti-COVID-19 (cu ambele doze) finalizată cu cel puțin 10 zile în urmă
  -prin prezentarea unui test negativ PCR efectuat cu maximum 72 de ore înainte de eveniment
  -prin prezentarea unui document medical care să ateste imunizarea conferită de trecerea prin boală (nu mai vechi de 60 zile)
  -prin testare rapidă (test antigen) înainte de eveniment, valabil 24h, situație care se aplică persoanelor care nu se încadrează în celelalte trei variante
  *Participanții înțeleg că datorită situației epidemiologice, evenimentul poate suferi modificări, și pot fi adăugate norme suplimentare de protecție sanitară

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.