vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ousmane Gueye: „Mi-au spus că sunt gay!”

  de Lucian Dănilă | 22 septembrie 2014, 1:16 PM | Sport

  0

  Vârful de atac al Bătrânei Doamne, Ousmane Gueye, a fost protagonistul singurului moment mai încins al partidei dintre Sebiș și UTA. Disputată sub spirirtul fair-play-ului, partida nu a avut parte de momente violente. Totuși, unul dintre ele, dar mai mult verbal, a avut loc imediat după golul egalizator al lui Ionuț Radu.

  În timp ce se îndreptau spre centrul terenului, Ousmane a avut un conflict verbal cu jucătorii echipei gazdă Bozian și Apostol. Ținuți fiecare de proprii coechipieri, Ousmane și cei doi jucători de la Sebiș își tot făceau declarații…

  La finalul partidei, atacantul senegalez a spus ce s-a întâmplat. Varianta lui… „Mi-au tot spus că sunt gay. Ce vrei băi gay-ule mă întrebau?”, spune el. Când a fost întrebat cine anume a făcut acest lucru, Ousmane a spus răspicat: „căpitanul” (n.r. Bogdan Bozian).

  La finalul partidei, chiar am fost martorii întâlnirii dintre cei doi în fața stadionului din Sebiș. În urma discuției, cei doi au lăsat impresia că s-au împăcat, dar Ousmane avea rezerve: „mă fentează”. În discuția sa cu Bozian, africanul a recunoscut că a avut momente în care a întârziat repunerea mingii în joc sau chiar a tras puțin de timp: „tu ce făceai în locul meu dacă echipa ta era cu un jucător în minus. Dădeai imediat drumul la minge?”, l-a întrebat Ousmane pe Bozian. Acesta nu i-a răspuns la întrebare dar i-a arătat stema pe care o poartă în piept, cea a clubului UTA: „să știi că această stemă te obligă”, i-a spus Bozian.

  După plecarea lui Ousmane spre autocarul echipei sale, Bozian a dezmințit cele spuse de senegalez, spunând că „termenul gay nici nu există în vocabularul meu”.

  ousmane 2

  Ce spune Ousmane despre meci?

  „Am avut încredere, mai ales când am văzut suporterii! Ploua, iar meciul, vă spun eu, a fost foarte greu. Le mulțumesc colegilor mei care iar m-au ajutat. Am vrut să câștigăm, sincer, nu m-am gândit că facem egal, am tot sperat că mai dăm un gol. Așa este dacă nu m-am grăbit să marchez cât mai era Cătălin Hlistei pe teren… Dar așa a vrut și Dumnezeu. Următorul meci sigur luăm trei puncte! Mă bucur că suntem neînvinși și îmi pare rău pentru Hlistei. E o lecție pentru el și pentru noi, avem nevoie de el”, a spus Ousmane.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.