vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Otele și Miculescu, incerți pentru jocul de la Botoșani! „Sperăm să reușim să-i recuperăm”

  de Lucian Dănilă | 16 martie 2022, 4:00 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  UTA merge la Botoșani pentru un joc care ar putea avea semnificații foarte importante în ceea ce privește echipa care se va clasa la finalul play-out-ului pe unul dintre locurile de baraj pentru Conference League, adică locurile 7 sau 8. Ionuț Badea, antrenorul grupării arădene, se confruntă cu probleme de lot, după Isac, Medjimorec și Ongaro, după jocul cu Academica au apărut probleme medicale la Miculescu, Otele și Dangubic.

  Un aspect pozitiv este recuperarea lui Alexandru Benga, dar problemele medicale ale lui Otele și Miculescu dau mari bătăi de cap tehnicianului, ei fiind doi dintre cei mai buni și mai eficienți jucători din ultima perioadă. În ceea ce-l privește pe Dangubic, la el este vorba despre o recidivă la o mai veche accidentare.

  Miculescu și Otele vor face deplasarea la Botoșani și se speră că pot fi recuperați până la ora jocului, vineri la 17.30.

  „Otele este în aceeași situație ca a lui Miculescu, o contractură pe bicepsul femural în spate, sunt foarte multe accidentări în zona asta, lucru care e legat strict de numărul de minute jucate și de terenurile de antrenament care în perioada asta sunt foarte proaste. Nu le-am putut uda însă în același timp nu sunt dezghețate complet, iarba lipsește în multe zone“, a declarat Ionuț Badea.

  Antrenorul Bătrânei Doamne spune că nici Dumitru Cardoso și Florentin Matei nu sunt la sută la sută din capacitate.

  „Dorim să câștigăm deși avem multe probleme de lot. Nu știu dacă voi putea alinia cel mai bun unsprezece, dar sunt convins că toți cei care vor intra vor da maximum.

  Este una dintre deplasările cele mai grele. O echipă care a ratat obiectivul, o echipă rănită dar cu calitate, care sub comanda lui Croitoru a reușit lucruri excepționale. Este o rețetă de succes ce s-a întâmplat la Botoșani în ultimii ani. Au unele dintre cele mai bune flancuri, cu fotbaliști mult peste medie în acele zone dar și jocul lor de ansamblu, cu Mihai Roman II la capăt, destul de oportunist în ultima perioadă, este remarcabil.

  Rămâne o echipă redutabilă chiar dacă au pierdut din calitate după plecările lui Ongenda, Edjouma sau Racovițan. S-au bătut de la egal la egal cu toate echipele din play-off, diferențele fiind foarte mici. N-au pierdut din eficiență, îmi aduc aminte că la meciul cu Dinamo au dat 4 goluri din 4 ocazii. Sigur că pe organizarea jocului se simte plecarea atâtor jucători dar rămân, așa cum spuneam, o echipă redutabilă“, a concluzionat Ionuț Badea.

  Meciul FC Botoșani – UTA se joacă vineri de la ora 17.30 și va fi televizat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.