Oripilant! Fetiță de 4 ani decapitată în stația de metrou cu un cuțit de bucătărie

  de Special Arad | 28 martie 2016, 7:41 PM | Internaţional

  0

  O fetiţă în vârstă de patru ani a fost decapitată de un bărbat cu probleme psihice într-o staţie de metrou din oraşul Taipei, capitala Taiwanului.

  Fetiţa a fost decapitată în faţa mamei sale cu un cuţit de bucătărie, de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, informează ziarul South China Morning Post, citat de Mediafax.

  Incidentul a avut loc într-o staţie de metrou din cartierul Neihu al oraşului Taipei. Poliţia a stabilit că autorul crimei a acţionat la întâmplare, fiind un bărbat care are probleme psihice şi care are cazier pentru trafic de droguri. Sute de persoane furioase s-au adunat în faţa secţiei de poliţie în care a fost dus criminalul, cerând linşarea acestuia.

  SURSA: adevarul.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.