joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ordinul privind decontarea compensărilor, publicat în Monitorul Oficial

  de - | 16 februarie 2022, 9:25 PM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  Ordinul comun care stabileşte modul de decontare a sumelor acordate de stat către furnizorii de electricitate şi gaze pentru compensarea facturilor a fost publicat în Monitorul Oficial, a anunţat miercuri ministrul Energiei, Virgil Popescu, citat de Digi24.

  „Aproximativ 90% din populaţia României beneficiază în prezent de această schemă. Mai mult chiar, începând cu data de 1 februarie până la sfârşitul lunii martie beneficiază de schema de compensare toţi consumatorii noncasnici cu excepţia marilor consumatori de energie”, a precizat Virgil Popescu într-o postare pe Facebook.

  Sumele rezultate din aplicarea schemei de compensare pentru clienţii finali se comunică de către furnizori Ministerului Energiei în termen de 15 zile de la încheierea lunii calendaristice, pentru care se solicită decontarea sumelor compensate şi evidenţiate în facturile emise de furnizor atât pentru consumul aferent lunii calendaristice, cât şi pentru orice regularizări realizate potrivit legii evidenţiate în facturile emise de furnizor, aferente perioadei de aplicare a ordonanţei de urgenţă în vederea decontării lunare a acestora, se mai arată în postarea ministrului.

  Citește continuarea pe Digi24.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.