luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ordine de protecție provizorii, emise pe numele unor bărbați violenți, din Arad, Sântana și Curtici, în acest weekend

  de Special Arad | 10 august 2020, 11:51 AM | Curtici | Sântana | Știri Arad | Urmăriți

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Sâmbătă, 8 august, polițiștii Biroului de Ordine Publică au emis un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile, pe numele unui arădeam de 36 de ani, care și-ar fi agresat fizic soția. De asemenea, acesta este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

  Polițiștii orașului Sântana s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunilor de violență în familie și violare de domiciliu, întrucât, la data de 7 august, un bărbat de 36 de ani din Sântana, ar fi pătruns în curtea locuinței fostei concubine de 33 de ani, unde refuzând să părăsească imobilul, ar fi agresat-o fizic pe aceasta. Pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile.

  Polițiștii orașului Curtici cercetează un bărbat de 49 de ani pentru nerespectarea unei hotărâri judecătorești și amenințare, care la data de 7 august, ar fi pătruns în imobilul fiicei sale de 26 de ani, deși îi era interzis prin ordin de protecție emis de Judecătoria Arad, unde ar fi amenințat-o pe aceasta, creându-i o stare de temere.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.