Ordine de protecție provizorii, emise pe numele unor bărbați violenți, din Arad, Sântana și Curtici, în acest weekend

  de Special Arad | 10 august 2020, 11:51 AM | Curtici | Sântana | Știri Arad | Urmăriți

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Sâmbătă, 8 august, polițiștii Biroului de Ordine Publică au emis un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile, pe numele unui arădeam de 36 de ani, care și-ar fi agresat fizic soția. De asemenea, acesta este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

  Polițiștii orașului Sântana s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunilor de violență în familie și violare de domiciliu, întrucât, la data de 7 august, un bărbat de 36 de ani din Sântana, ar fi pătruns în curtea locuinței fostei concubine de 33 de ani, unde refuzând să părăsească imobilul, ar fi agresat-o fizic pe aceasta. Pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile.

  Polițiștii orașului Curtici cercetează un bărbat de 49 de ani pentru nerespectarea unei hotărâri judecătorești și amenințare, care la data de 7 august, ar fi pătruns în imobilul fiicei sale de 26 de ani, deși îi era interzis prin ordin de protecție emis de Judecătoria Arad, unde ar fi amenințat-o pe aceasta, creându-i o stare de temere.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.