marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Ordine de protecție provizorii, emise de polițiștii arădeni

  de Special Arad | 14 ianuarie 2024, 1:20 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Comunicat IPJ Arad. Polițiștii Secției 2 Micălaca au fost sesizați, la data de 13 ianuarie a.c., despre un scandal în familie. Din cercetări, s-a stabilit că un bărbat de 41 de ai și-ar fi agresat verbal și fizic concubina, pe numele acestuia fiind emis un ordin de protecție provizoriu.

  În seara aceleiași zile, un bărbat de 47 de ani, din Livada, pe fondul unor neînțelegeri cu soția sa, ar fi agresat-o, pe numele acestuia fiind emis un ordin de protecție provizoriu.

  În noaptea de 13/14 ianuarie a.c., polițiștii Secției 5 Rurală Ineu au fost sesizați, prin 112, despre faptul că un bărbat de 36 de ani, din Chișineu-Criș, ar fi provocat scandal în locuința concubinei sale, din localitatea Șicula, și ar fi distrus o ușă termopan. Bărbatul este cercetat penal pentru distrugere, pe numele lui fiind emis un ordin de protecție provizoriu.

  În toate cazurile au fost întocmite dosare penale pentru violență în familie și se continuă cercetările pentru clarificarea stării de fapt și luarea măsurilor care se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.