Orban, despre pensii: Creșterea trebuie să fie sustenabilă

  de Special Arad | 3 august 2020, 12:58 PM | Politikos

  0

  Premierul României, Ludovic Orban, susține că în decursul acestei săptămâni va fi finalizată analza privind punctul de pensie. Acesta a precizat că intenția Guvernului este să crască pensiile, însă nu se poate pronunța în acest moment deoarece nu toate analizele financiare sunt finalizate, potrivit stiripesurse.ro.

  „Obiectivul este să mărim pensiile. Mai trebuie să vedem câteva date. E vorba de raportul privind starea economiei la șase luni. De asemenea, al doilea element, e dat de comisia de prognoză, dar și de instituțiile internaționale. În funcție de aceste evoluții vom stabili.

  Nimeni nu poate să vă spună exact o cifră. Analiza punctul de pensie va fi terminată în cursul acestei săptămâni.

  Deocamdată n-am o opinie. Aștept studiile de impact.

  Creșterea trebuie să fie sustenabilă și în concordață cu realităție economice”, a precizat Ludovic Orban.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.