Orban, despre majorarea pensiilor cu 40%: Sub nicio formă! Ne îndreptăm spre incapacitate de plată

  de Special Arad | 23 septembrie 2020, 8:20 AM | Naţional | Politikos

  1

  Reacție dură a premierului Ludovic Orban după adoptarea în Parlament a proiectului de lege privind rectificarea bugetară, prin care pensiile vor fi mărite cu 40% așa cum a dorit PSD, nu cu 14% așa cum a decis Guvernul PNL.

  ”Iresponsabilitatea PSD riscă să arunce România într-o criză economică”, a spus premierul în urmă cu puțin timp. Ludovic Orban a subliniat din nou că nu sunt bani pentru majorări.

  Să votezi, în condițiile unei contracții economice care a dus la o lipsă de venituri, majorări de 6,7% din PIB, fără existența niciunui venit suplimentar, demonstreează că PSD este de fapt inamicul public numărul 1 al României și al economiei românești”, a spus Orban.

  PNL a anunțat că va ataca la Curtea Constituțională modificările aduse rectificării bugetare.

  sursa: Europafm.ro

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.