Orarul cimitirelor arădene de Ziua Morților. Accesul auto va fi interzis, cu anumite excepții

  de Special Arad | 30 octombrie 2018, 12:11 PM | Știri Arad

  0

  Imagine cu scop ilustrativ

  Conducerea S.C. Gospodărirea Comunală Arad S.A.  anunţă că, în data de 1 noiembrie (cu ocazia Zilei Morţilor), accesul în Cimitirul Pomenirea, Cimitirul Eternitatea, Cimitirul Gai și Cimitirul Mureșel se poate face între orele 8:00 – 20:00, iar accesul auto va fi interzis, cu excepția autovehiculelor mortuare și autoturismele care transportă persoane cu handicap locomotor sau mobilitate redusă, pe baza legitimației care atestă acest fapt. Cimitirele se vor închide la ora 22:00.

  Gospodărirea Comunală informează cu această ocazie deținătorii locurilor de înhumare aflate în cimitirele Eternitatea, Gai, Pomenirea și Mureșel, cărora le-au expirat concesiunea, să se prezinte de urgență la Serviciul Administrare Cimitire, cu sediul de pe str. Poetului nr. 1 sau calea Bodrogului nr. 1, de luni până vineri, între orele 8:00 – 15:00, telefon 0257/272.117 sau 0257/281.161, în vederea preschimbării actelor de dare în folosință, actelor/contractelor de concesiune și achitării taxelor de închiriere cimitire/locuri de veci.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.