Oradea ne-a întrecut și de data aceasta! Noi avem polițiști contrabandiști cu țigări, ei au avocate care nu conduc decât bete

  de - | 15 iulie 2020, 1:05 PM | Regional

  0

  Imagine cu rol ilustrativ(foto: Arhivă - Ziarul Argeșenilor)

  După avocata orădeancă Alexandra Sălăgian, ajunsă în faţa instanţei pentru că s-a urcat la volan cu o alcoolemie de 1,77 în sânge, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea a mai trimis în judecată săptămâna trecută o alta, pentru aceeaşi faptă.

  Este vorba despre Adriana Bejan, o tânără avocată stagiară, care vara trecută, mai exact pe 8 august, la 3 dimineaţa, după un chef în centrul oraşului, s-a urcat la volan, fiind prinsă cu o alcoolemie de 0.70 în aerul expirat şi 1,52 în sânge.

  Sălăgian a scăpat ieftin, după cum se ştie, căci a semnat un acord de recunoaştere cu procurorii, care au decis să amâne aplicarea unei pedepse pe un termen de supraveghere de 2 ani, ca să nu-i păteze “cazierul” până acum imaculat.

  Citește mai multe detalii pe ebihoreanul

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.