joi, 30 noiembrie, 2023

Special Arad Logo

  Oradea ne-a întrecut și de data aceasta! Noi avem polițiști contrabandiști cu țigări, ei au avocate care nu conduc decât bete

  de - | 15 iulie 2020, 1:05 PM | Regional

  0

  Imagine cu rol ilustrativ(foto: Arhivă - Ziarul Argeșenilor)

  După avocata orădeancă Alexandra Sălăgian, ajunsă în faţa instanţei pentru că s-a urcat la volan cu o alcoolemie de 1,77 în sânge, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea a mai trimis în judecată săptămâna trecută o alta, pentru aceeaşi faptă.

  Este vorba despre Adriana Bejan, o tânără avocată stagiară, care vara trecută, mai exact pe 8 august, la 3 dimineaţa, după un chef în centrul oraşului, s-a urcat la volan, fiind prinsă cu o alcoolemie de 0.70 în aerul expirat şi 1,52 în sânge.

  Sălăgian a scăpat ieftin, după cum se ştie, căci a semnat un acord de recunoaştere cu procurorii, care au decis să amâne aplicarea unei pedepse pe un termen de supraveghere de 2 ani, ca să nu-i păteze „cazierul” până acum imaculat.

  Citește mai multe detalii pe ebihoreanul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.