vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Opt medalii pentru CS Universitatea Arad la Etapa Finală a Campionatului Național al României de Atletism – indoor | Foto

  de Special Arad | 6 februarie 2018, 1:36 PM | Sport

  0

  Secția de atletism semifond/fond a CSU Arad, coordonată de antrenorii Margareta Barbu și Gabriel Boga, s-a întors plinã de medalii de la finala Campionatului Național de atletism pentru Seniori și Tineret din sala Complexului Național „Lia Manoliu” din București, întrecere la care au participat cei mai valoroși sportivi din țară.

  Dacă în prima zi delegația arădeană a cucerit trei medalii: una de aur și două de argint, ziua de duminică a adus alte cinci medalii (una de aur și patru de argint). Performanțele obținute în prima zi la București au foste obținute de Roxana Elisabeta Birca, legitimată la CSA Steaua/CSU Arad, aur în proba de 1500 m la seniori, cu un timp de 4:20:92 și Nicolae Marian Coman, legitimat la CSA Steaua/CSU Arad, argint la seniori și argint la tineret în proba de 1500 m, realizând totodată și un record personal indoor pe aceastaă probă cu timpul de 3:49:68.

  coman

  Nicolae Marian Coman

  Duminică, cele cinci medalii au fost obținute de Roxana Elisabeta Birca care a reușit dubla, luând aurul și în proba de 3000 m la seniori cu un timp de 9:15:03, fiind urmată de colega de antrenament Cristina Simion, medalie de argint – seniori, legitimată la CSA Steaua/ CSU Arad, relizând un timp de 9:33:87.

  birca

  Foto sus: Roxana Elisabeta Birca

  simion

  Cristina Simion

  Nicolae Marian Coman a câștigat două medalii de argint (atât la seniori, cât și tineret). Sportivul a terminat cursa de 800 m în 1.50.47, realizând de asemenea un record personal, iar atleta Szucs Noemi, legitimată la CSU Arad, a reușit să cucerească medalia de argint la categoria tineret, în proba de 800 m cu un timp de 2:12:29.

  noemi

  Szucs Noemi

  În urma acestei competiții, atletul Coman Nicolae Marian a fost selectat în delegația României, care se va deplasa la Campionatele Balcanice indoor din Istambul în proba de 800 m.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.